....................................
Fent vagyunk a Facebook-on is!
....................................
....................................
 
 
 
Bemutatkozás
Az oldal tetején azt olvashatjátok, hogy asztrológus és coach, de ezen felül fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy családapa is vagyok, valamint teljes állásban egy nemzetközi multicégnél dolgozom középvezetői státuszban. Hogy ezt miért tartom fontosnak? Mert ezek alapján úgy gondolom, hogy viszonylag széles rálátásom van a hétköznapi, racionális világra is. Nem elefántcsonttoronyban élem az életem. Meg- és átérzem a hozzam fordulók problémáit, hiszen én is hasonló életet élek, mint bármelyikünk.

Alapítója és jelenlegi elnöke vagyok a Közérthető Asztrológusok Társasága (KASZT) nevű egyesületnek, melynek célja az egyesület nevéből is könnyen kiolvasható.
A szakmai és önismereti fejlődés közel 20 éve kéz a kézben jár nálam. és rá kellett jönnöm, hogy ez a két út csak látszólag teljesen eltérő, valójában elég sok bennük a közös szakasz.

Asztrológiai ismereteimet A Tan Kapuja Buddhista Főiskola égisze alatt működő 5 éves képzésen sajátítottam el 2000-2005 között. Tanulmányaimat sikeres vizsgával zártam.

Munkám során fontosnak tartom, hogy érthetően, szakzsargon minimális használatával, szemléletes példák használatával adjam át a véleményemet. Törekszem a közvetlenségre és a jó hangulat megteremtésére.

Számtalan asztrológiai irány és felhasználási mód létezik. Én magam a karakterasztrológiában érzem magam a legotthonosabban, amely leginkább az önismerettel foglalkozik. Az egyén jövőjének a kutatásával kapcsolatosan véleményem szerint inkább tendenciákat, mint konkrétumokat lehet meghatározni, de ez nagyban függ az adott kérdés jellegétől, pontosságától is.

 
 

Miután elindítottam az asztrológusi praxisomat, azt vettem észre, hogy többen igényelnének tőlem még egy kis plusz támogatást, segítséget, de erre az asztrológia keretei között nem volt mód. Keresve a lehetséges megoldásokat tanultam NLP-t és kineziológiát, de egyikben sem éreztem azt, hogy ezzel kellene foglalkoznom.
Végül a coaching folyamatban találtam meg azt, amit kerestem, hogy az adott ember meglévő erőforrásainak optimális felhasználásaival, hogyan tud felülemelkedni az élete kihívásain. A Coach képesítést az Umathum Mediátorképző Akadémián szereztem meg 2019-ben. 

Bogár Iván

 
 
   
 
BOGÁR IVÁN BALÁZS HONLAPJA • design: Infosystem CDS
   
 
A www.szemelyeshoroszkop.hu honlap nem használ cookie-kat!